Un bărbat din Gorj, ucis de albinele sale. Nimeni nu înțelege cum s-a întâmplat/ Victima avea costum

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 65 de ani, din județul Gorj. A murit după ce a fost înțepat de albinele pe care le îngrijea în gospodăria să.

Avea aproape 20 de stupi, dar nimeni nu ştie cum s-au petrecut lucrurile. Mai mult, se pare că apicultorul era îmbrăcat cu costumul de protecţie specific acestei ocupaţii.

Nenorocirea s-a întâmplat în comuna Drăguțești, unde alarma s-a dat cu puțin înainte de venirea serii. Rudele au fost cele care au cerut ajutor la 112, pentru salvarea bărbatului.

Augustina Popescu: Eram în casă și fugi fata mea a mare acolo și apoi mă dusei şi atât îmi spuse, că îl muşcară albinele.
Reporter: Avea costum de protecţie pe el?
Augustina Popescu: Avea, că el nu intră fără costum, dar nu ştim cum se întâmplă.

Pentru localnici vestea morţii vecinului lor de 65 de ani a căzut ca un trăznet.

– Nu a fost un om rău să se certe cu nimeni, muncea peste tot, că îi şi spuneam mai Stelica mai odihneşte şi tu mama. Nu pot tanti, că aşa sunt învăţat. Şi, uite, a muncit până se termină.

– Rămâi crucit când auzi aşa ceva. Îmi pare rău, dar nu îţi vine să crezi. Era un om foarte înţelegător, nu aveam probleme, eram vecini, rămâi crucit.

Două ambulanţe şi un echipaj SMURD au venit la casa bărbatului, dar medicii nu au mai putut să îi salveze viaţa.

Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj: „S-a intervenit pentru a-l resuscita pe bărbat. S-a solicitat şi un medic la faţa locului, însă, din păcate, în ciuda eforturilor depuse atât de către echipajul SMURD, cât și de către echipajele din cadrul Serviciului de Ambulanţă sosite la faţa locului, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.”

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, şi încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here