Se schimbă conducerea la Spitalul Slatina. Noul manager va fi fostul prefect Angela Nicolae

Se schimbă conducerea la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde noul manager interimar va fi fostul prefect al județului Angela Nicolae.

Dan Stana, cel care a asigurat interimatul unității spitalicești după ce Cătălin Rotea s-a retras de la conducerea acesteia pentru a candida la funcția de primar al Balșului, își va relua postul de director al Resurselor Umane.

„Dan Stana a fost un bun manager, asigurând interimatul funcției în condiții foarte grele, drept pentru care îi mulțumesc pentru efortul depus. El se întoarce însă la funcția pe care o ocupă de drept, în urma unui concurs, aceea de director la Resurse Umane, urmând ca, de marți, mandatul de manager să fie preluat de Angela Nicolae. Cred că este o bună soluție pentru perioada prin care trecem acum, din punct de vedere sanitar, și cred că, împreună cu noi, va continua ceea ce am început mai demult, și anume modernizarea Spitalului Slatina”, a declarat președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Angela Nicolae a fost prefect al județului Olt o scurtă perioadă, de aproape cinci luni, în 2019. La conducerea Spitalului Slatina ea nu vine în necunoștință de cauză, fiind familiarizată cu problemele unității din postura de președinte al Consiliului de Administrație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here