Acasă Național Demisie șoc î...

Demisie șoc în Guvern! A cerut să fie eliberat din funcție. Va pleca de la 1 mai

Este vorba despre Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică (GCS). Conform celor scrise recent într-o postare realizată pe pagina sa de socializare, a cerut să fie eliberat din funcție.

Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică (GCS), a transmis astăzi, 26 aprilie, că a solicitat eliberarea sa din funcție începând din 1 mai.

Acesta a subliniat că a fost „o perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări” care îi va rămâne în minte pentru mult timp de acum înainte. Astfel, demisia acestuia vine după „aproape un an și jumătate” în care s-a ocupat de coordonarea comunicării guvernamentale.

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate.

Vreau să le mulțumesc celor care mi-au acordat încredere și sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere. Am pus toată energia și priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condițiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final.

Sunt mulțumit că las ceva în urmă în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe.

Le transmit aprecierea mea celor din Direcția de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ținut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este așa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”, a transmis Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică pe Facebook.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here