Femeie acuzată că a vrut să însceneze un accident, în București. S-a aruncat în fața unei mașini, pe Calea Griviței

Scene incredibile s-au petrecut duminică seară pe Calea Griviței din București, unde o femeie s-a aruncat în fața unei mașini, încercând să însceneze un accident, fără să știe că o cameră de supraveghere din zonă a surprins momentul.

In imagini se poate observa cum femeia traversează în fugă strada, printr-un loc nepermis, până ajunge în dreptul unei treceri de pietoni, apoi se aruncă pe spate în fața unei mașini, ca și cum ar fi fost lovită de aceasta.

Șoferul autoturismului, în schimb, a oprit din timp mașina, având viteza redusă, la cel puțin un metru în fața femeii.

Inițial, oamenii au coborât rapid din mașină crezând că femeii i s-a făcut rău pe stradă, însă au constatat cu uluire că aceasta a sunat la 112 să anunțe că a fost lovită de o mașină.

Femeia a fost internată la o unitate spitalicească de specialitate

Potrivit polițiștilor, femeia a fost identificată și ulterior transportată la o unitate spitalicească de specialitate din sectorul 4, unde a rămas internată.

”Referitor la imaginile apărute în spațiul public în care o femeie se aruncă în fața unei mașini pe o stradă din sectorul 1 și simulează că ar fi lovită, facem precizarea că evenimentul a avut loc la data de 25 aprilie a.c. . Persoana în cauză a fost identificată și ulterior transportată la o unitate spitalicească de specialitate din sectorul 4, unde a rămas internată”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here