Oamenii se pot vaccina în prima și a doua zi de Paște. Apelul ministrului Ioana Mihăilă

Centrele de vaccinare vor fi deschise în prima și a doua zi de Paște, a declarat ministrul sănătății, Ioana Mihăilă, care a făcut un apel ca oamenii să-și respecte programările și în zilele de sărbătoare.

„Conform informaţiilor primite de la CNCAV, centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paşte, cât şi în a doua zi de Paşte”, a declarat ministrul sănătății luni, într-o conferinţă de presă.

Mihăilă a subliniat importanţa respectării regulilor de protecţie sanitară impuse pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2 și a făcut un apel ca persoanele care dorect să se vaccinate să-și respecte ziua și ora programării.

„Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, săptămână care are implicaţii profunde în special pentru creştinii ortodocşi, iar în weekend este Paştele ortodox fac un apel la responsabilitate: pe de o parte, să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar, pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare, să o respectăm. (…) Vă doresc un Paşte luminat şi multă sănătate!”, a încheiat Ioana Mihăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here