Acasă Național Anunț crunt p...

Anunț crunt pentru pensionari. Ciolacu: Guvernul Cîțu mai aplică o lovitură vârstnicilor

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la ultima decizie luată de Guvern. Potrivit lui Ciolacul, acesta a decis să le taie vârstnicilor din serviciile de sănătate.

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că actualul Guvern a decis să taie din serviciile de sănătate în plină pandemie de coronavirus. El arată că proiectul Contractului Cadru, propus de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, vine cu o lovitură dură pentru vârstnici.

Proiectul arată că medicii de familie sunt descurajați din a mai acorda asistență medicală pensionarilor. Lor li se va scădea punctajul acordat pentru ratarea persoanelor de peste 60 de ani.

”După ce le-au înghețat pensiile, Guvernul Cîțu mai aplică o lovitură vârstnicilor tăindu-le și din serviciile de sănătate în plină pandemie!

Astfel, în proiectul Contractului Cadru, propus de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, medicii de familie sunt descurajați să mai acorde asistență medicală pensionarilor prin scăderea drastică și cinică a punctajului acordat pentru tratarea persoanelor de peste 60 de ani. Asta în condițiile în care este evident că vârstnicii fac parte din categoriile vulnerabile și expuse riscurilor de sănătate.”, spune Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat a mai spus că este revoltător ce se întâmplă și că partidul pe care îl conduce este alături de pensionari și de medicii de familie care cer  retragerea urgentă a proiectului de contract cadru.

”Este revoltător că au putut să se gândească la o asemenea enormitate! În loc să le asigure prevenție și tratament, guvernanții caută să îi lovească și mai rău pe vârstnici.

PSD este alături de pensionari și de medicii de familie care cer retragerea urgentă a acestui proiect de contract cadru.

Iar dacă noul ministru al Sănătății acceptă această nouă mizerie la adresa vârstnicilor, înseamnă că nu s-a schimbat nimic față de mandatul dezastruos al lui Vlad Voiculescu!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here