FOTO. Două case distruse de flăcări într-o localitate din Argeș. Două femei au suferit atac de panică

Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de luni spre marți, la o casă aflată în localitatea Sălătrucu, din județul Argeș. Incendiul a distrus trei anexe gospodărești și mai multe bunuri depozitate, acesta s-a extins și la o casă vecină. Două femei au suferit atac de panică.

Potrivit ISU Argeș, azi dimineață, în jurul orei 01:46, pompierii din cadrul Detașamentului Curtea de Argeș, au fost solicitați sa intervină, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în localitatea Sălătrucu, cu trei autospeciale de stingere si un echipaj SMURD.

La sosirea forțelor, ardeau în dezvoltare, trei anexe gospodărești și bunurile depozitate în acestea pe o suprafață de aproximativ 57 de mp și circa 20 de mc lemn, propagându-se și la o casă învecinată, unde a ars acoperișul, bunurile depozitate în pod și două camere pe o suprafață de estimativ 150 de mp.

În urma incendiului, două femei au suferit atac de panică, paramedicii le-au acordat asistență medicală, dar au refuzat transportul la spital. După 4 ore, incendiul a fost lichidat.

Cauza probabilă: scântei de la un aparat de sudură.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here