„Împăratul lumii” interlope e certat cu fratele său. Sandu Geamănu, din închisoare: „Petre e un îngâmfat”

„Împăratul lumii” cum este cunoscut Petre Geamănu, a fost eliberat și s-a retras departe de lumea care l-a făcut celebru, la o baltă de pește.

Din închisoare, unde ispășește 25 de ani de închisoare pentru omor, Sandu Geamănu e supărat foc pe fratele său, căruia i-a aruncat cuvinte grele.

Frații Geamănu sunt certați de o bună bucată de vreme, iar Sandu Geamănu a vorbit deschis despre asta în emisiunea „România, te iubesc!” cu corespondentul PRTOV Cosmin Savu.

Petre Geamănu, „Împăratul lumii”, a părăsit penitenciarul în 2017, în timp ce fratele său, Sandu Geamănu, a rămas acolo. Acum, acesta din urmă îl acuză că l-a uitat și nu are grijă de familia lui, regula nescrisă a rudelor aflate „la suferință”.

Sandu Geamănu: „Petre a căzut într-o obsesie a bogăţiei, nu m-a ajutat niciodată în puşcărie, nici nu vreau. Este un îngâmfat, nici nu mă gândesc că este fratele meu, el n-a trecut la copiii mei cu o portocală, datoria de frate nu şi-o recunoaşte, poate şi-a schimbat grupa sanguină.
Există spaţial, asta de, îi conferă poziţie. Dar să nu uite niciodată că îl cheamă Petre Geamănu, acest nume nu l-a făcut el”

Cel acuzat chiar de fratele său, Petre, a ieşit din puşcărie unde îşi ispăşea o pedeapsă pentru furturi din tiruri. Acum administrează câteva lacuri în nordul Bucureştiului şi pozează în persoană respectabilă.

Este cel căruia îi place să i se spună „Împăratul Lumii.”

Petre Geamănu s-a liniştit. Cel puţin aşa spune. După liberarea în 2017 şi executarea a 11 ani de închisoare, s-a retras administrator la o baltă de peşte, undeva la marginea Bucureştiului.

Petre Geamănu, „Împăratul Lumii”

Petre Geamănu: „He, he, dvs ne faceţi vedete pe noi. Noi n-am fost aşa ce spuneţi dvs, noi pentru ce-am făcut ne-am primit pedepse, ne-am reabilitat, ne vedem de treaba noastră, noi ne-am retras, ne vedem de treaba noastră…”
(…)

Petre Geamănu: „Io am afaceri acolo în bălţi, lăsaţi-mă în pace, toate alea ce scrie sunt minciuni, nu vreau eu să vorbesc, Doamne fereşte”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here