Preot din Videle, prins în flagrant în timp ce întreținerea relații intime cu un minor. Cum reclama că era șantajat

Un preot din Videle a fost prins în flagrant în timp ce întreținea relații sexuale cu un minor, într-o casă din București. În ianuarie, clericul reclama că mai multe persoane l-au șantajat cu imagini ale sale în ipostaze indecente, la mare.

Un preot din Videle a fost reținut marți după ce a fost prins în flagrant în timp ce întreținea relații sexuale cu un minor de 16 ani de la un centru de plasament, într-o casă din Sectorul 3, scrie TVR 1.

Preotul care va fi caterisit săptămâna viitoare a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Clericul ar fi avut de mai mult astfel de activități infracționale, mai exact acte sexuale cu minori, investigate de polițiștii de la Secția 24.

În acest caz, minorul de 16 ani de la un centru de plasament ar fi fost luat în mod frecvent de către acest bărbat și ademenit cu bani, pentru a întreține raporturi intime cu el.

Șantajat de propriul șofer pentru ipostaze indecente la mare

Minorul a fost audiat în prezența psihologilor, iar anchetatori urmează și alte piste pentru a vedea dacă există și alte victime ale acestui preot.

Potrivit Liber în Teleorman, este vorba despre același preot care la începutul acestui an reclama la poliție faptul că era șantajat cu imagini compromițătoare.

Clericul a fost șantajat de opt persoane, în frunte cu șoferul său, care au obținut prin șantaj de la el 300.000 de lei într-un interval de 4 luni, sub amenințarea că vor publica imagini compromițătoare cu el, de la mare.

Preotul este o figură controversată, fiind cunoscut și pentru practice mai puțin obișnuite de exorcizare.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here