Acasă Național Un polițist d...

Un polițist din Capitală, prins la salon în timpul unei urgențe. Nu a putut interveni

Un agent a fost găsit la un salon de cosmetică în timpul serviciului, după ce acesta se programase pentru a fi pensat. Astfel, autoritățile au început o anchetă internă la Poliția Capitalei.

Toate echipele din zona respectivă au intervenit în urma unei urgențe, singurul care nu era prezent fiind chiar agentul aflat la salon. În acest fel, șefii lui au aflat că se afla la pensat, conform informațiilot transmise de digi24.ro

Mai mult, cosmeticiana l-a dat de gol. Văzând că nu are scăpare, jandarmul care participa la misiunea comună de patrulare a confirmat informația.

Anchetă internă la Poliția Capitalei

În acest context, jandarmul de la secția 23 de poliție a întocmit un raport în care a explicat conterversata situație, fiind controlat de către superiorii lui într-o anchetă internă.

De asemenea, agentul ar fi mințit în raportul întocmit la ieșirea din tură și a spus că nu a fost la salonul de înfrumusețare, potrivit sursei menționate. După ce el a spus acest lucru, o angajată a acelui salon a declarat că a mers într-adevăr la ea în seara respectivă.

Totodată, sursa menționată a încercat să obțină un punct de vedere de la reprezentanții MAI, Poliția Capitalei și Jandarmeria, însă autoritățile nu au dorit să comenteze cele întâmplate. Amintim că incidentul în care a fost implicat jandarmul de la secția 23 de poliție a avut loc la începutul acestui an.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here