FOTO. Trei persoane din Olt, duse la audieri în urma unor percheziții de amploare. Au acționat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale

Oamenii legii din Olt au efectuat, azi, șase percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Au acționat polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Caracal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

„Din cercetări a reieșit faptul că în perioada 2018 până în prezent, mai multe persoane din municipiul Caracal ar fi achiziționat, depozitat, transportat și vândut țigarete de proveniență extracomunitară, cunoscând faptul că acestea au fost introduse ilegal pe teritoriul României, pentru obținerea de beneficii financiare.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 2.720 de țigarete, fără timbru de marcaj fiscal, 22 de articole pirotehnice din categoria F3 și 77 de articole pirotehnice din categoria F2”, transmite Poliția Olt.

Trei persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalitătii Organizate Olt în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here