Alex Velea nu vrea să audă de împăcarea cu Lino Golden. De ce nu vrea artistul să îi mai acorde încă o şansă

Alex Velea a făcut recent dezvăluiri neaşteptate despre Lino Golden, cel pe care toată lumea îl considera „fiul său adoptiv”. Artistul a mărturisit faptul că o împăcare cu acesta ar fi imposibilă.

Alex Velea a avut o reacţie categorigă în ceea ce îl priveşte pe Lino Golden. Este cunoscut faptul că cei doi au fost implicaţi într-un scandal de proporţii în care tânărul artist a făcut acuzaţii dure la adresa iubitului Antoniei.

Invitat în emisiunea „Showbiz Report”, Velea a recunoscut că a suferit din cauza celor întâmplate, însă acele momente l-au făcut mult mai puternic. Deşi în prezent cei doi au o relaţie civilizată, artistul a mărturisit că nu va putea să îl ierte niciodată.

”Și ce dacă am fost dezamăgit? Mai bine. Asta mă face să fiu puternic, mai tare și să mă gândesc mai profund asupra unor lucruri. Dumnezeu să-i ierte pe cei care m-au dezamăgit. Am spus ce era de spus. Nu pot să iert falsitatea, închipuirea, mai multe. Nu sunt iertător. Nu prea dau a doua șansă. Niciodată. Nu există așa ceva. Am trecut peste acel moment de atunci. S-a încheiat totul. Putem să rămânem în condiții normale, de oameni civilizați, dar atât”,a declarat Alex Velea la Showbiz Report, de la Antena Stars.

De asemenea, solistul a explicat că nu ar putea să renunţe la principiile sale: ”Niciodată. Ciorba reîncălzită nu mai este bună. Nu mai ești copil când îți arde de prostii. Îți asumi când ești copil, trebuie să vezi în ce ape te scalzi. Nu cred că am greșit ca și copil. Dacă am greșit îmi cer iertare. Am avut coloană vertebrală de când eram puști, chiar dacă am avut flexibilitate mare. Ai mei m-au crescut cu niște principii la care nu am renunțat, tocmai de-asta m-am certat cu multă lumea”, a mai spus Alex Velea.
Sursa: ciao.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here