Andreea Antonescu, probleme grave de sănătate: ‘Am urmat un tratament cu citostatice’

Andreea Antonescu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a dezvăluit că a urmat chiar şi un tratament cu citostatice, iar din acest motiv s-a adaptat destul de greu la condiţiile de la Survivor.

Celebra artistă a vorbit despre momentele dificile prin care trece. Puţină lume ştie căAndreea Antonescu are probleme grave la rinichi.

Vedeta a mărturisit că, în momentul în care a decis să accepte provocarea Survivor, și-a asumat că problemele sale la rinichi s-ar putea agrava. Cu toate acestea a vrut să îşi depăşească limitele şi să vadă dacă poate să facă faţă unei astfel de provocări.

În cadrul unui interviu pentru fanatik.ro artista a mărturisit cât de greu s-a descurcat în concurs cu problemele sale: A fost dificil, am probleme legate de rinichi din copilărie, la doi ani am fost diagnosticată cu sindrom nefrotic și am urmat un tratament cu citostatice. Știam de această sensibilitate, însă reacțiile pe care eu le-am avut în Survivor România nu le-am mai trăit de foarte, foarte mulți ani’.

‘Mă dureau rinichii, dar nu m-am plâns’

M-am umflat la față, mă dureau rinichii, dar nu m-am plâns de acest lucru. Eu, din cauza tratamentului pe care l-am luat în copilărie, nu am mâncat sărat niciodată în viața mea. Acolo preparăm cocoș cu sare și am avut niște reacții pe care nu mă așteptam să le am. Dar nu m-am plâns niciodată și am dat tot ceea ce puteam în această competiție’, a adăugat Andreea.

Frumoasa cântăreață este mama unei superbe domnișoare, însă nu vrea să se oprească aici. Vedeta a dezvăluit că își mai dorește un copil, ba chiar mai mult decât atât și fetița ei și-ar mai dori să aibă un frățior sau o surioară.

Da, de câteva luni bune mă gândesc că îmi mai doresc un copil! Ciudat e că, până acum ceva timp, nici eu și nici Sienna nu mai luam în calcul un frățior sau o surioară. Cu toate acestea, fără să discutăm prea mult pe acest subiect, ne-am trezit într-o zi amândouă că parcă ne-ar plăcea să mai avem un bebeluș printre noi!’, a declarat cântăreața pentru revista Viva.

Sursa: ciao.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here