Ce simte acum Claudia Pătrășcanu față de Gabi Bădălău: ”Mi se pare deplasat când el are și spune altceva”

”Războiul” dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat nici până acum! De aproape doi ani, cei doi s-au luptat în tribunale pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Recent, artista a dezvăluit ce simte acum față de Gabi Bădălău.

Multe persoane se întreabă dacă artista Claudia Pătrășcanu mai are sentimente față de fostul ei partener, Gabi Bădălău. De foarte mult timp, situația dintre ei nu este tocmai roz și au existat numeroase tensiuni. Într-un interviu, Claudia Pătrășcanu a mărturisit: Păi îl auzeam cumva că sunt geloasă sau că nu îi dau pace, să ne amintim că eu am înaintat acest divorț și eu nu mi-am mai dorit această căsnicie și nu mă mai regăseam. Nu aș putea să mai fiu cu un om față de care nu mai am sentimente. Eu în momentul de față și de mult timp nu mai am sentimente de iubire pentru acest bărbat”.

Potrivit Antena Stars, copiii Claudiei Pătrășcanu nu doresc să se întoarcă înapoi în Capitală, acolo unde se află Gabi Bădălău. Micuții se află în Constanța și potrivit declarațiilor Claudiei, aceștia s-au atașat foarte mult de de colegii de la grădiniță și de doamnele educatoare care se ocupă de ei.

”Copiii nu își doresc să se întoarcă în București, plâng după doamnele educatoare, plâng după copii, mamaia e pentru ei o minune. (…) S-a mai întâmplat acum un an de zile (n.r. să își dorească să se mute), atunci când tatăl copiilor mi-a spus caută casă, caută școli, am căutat și casă, am căutat și școlile, iar când le-am găsit… (…) Mi se pare deplasat când el are și spune altceva. A fost și zbuciumul ăsta foarte tare între noi. Există mai multe motive pentru care cei mici nu vor să mai meargă acolo”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Sursa: ciao.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here