Simona Halep, atacată de o mare sportivă a României: „Cum se face că are tupeul să pretindă asta?”

Sursa foto: b1.ro

Simona Halep a fost atacată de Beatrice Câşlaru, dublă medaliată olimpică, după ce a declarat că visul său este să fie port drapelul României. Campioana este de părere că tenismena nu merită această sarcină.

Principalul obiectiv de anul acesta pentru Simona Halep este participarea la Olimpiada de la Tokyo, acolo unde vrea să câştige cel puţin o medalie pentru România.

Mai mult decât atât, în anul 2018 Halep a dezvăluit că ar fi onorată să fie port drapelul României: „Dacă o să merit, iar cei care decid vor crede că pot fi portdrapel”.

Un atac neaşteptat la adresa Simonei a fost lansat de Beatrice Câşlaru pe reţelele de socializare.

„Cine vrea ea să fie? Cum se face că are tupeul să pretindă asta, când ar fi fair-play întâi să câștige medalie și apoi, peste 3 ani, să ceară steagul!!! Sau, hai să îi dăm steagul dacă ne aduce aurul olimpic!”, a scris Câşlaru.

Sportiva a primit un răspuns, în care i s-a amintit că nici Roger Federer nu avea medalie olimpică în 2004 când a purtat steagul Elveţiei.

„Eu nu voi uita când doamna Lipă a purtat drapelul la Olimpiadă. Nu a comentat nimeni! Că nu te poți egala cu palmaresul lor, al campionilor! Pe mine Halep nu mă convinge deloc că merită să poarte drapelul!”,a comentat aceasta.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Simona Halep de 11 ani

Simona Halep a reușit să ajungă pe locul I în clasamentul WTA cu multă muncă și dedicare, însă uneori la sportivii de performanță apar și anumite probleme de sănătate care ar putea să le pună viața în pericol, dar și cariera.

Simona Halep suferă de tendinită, iar de acest lucru a descoperit când doctorul de la turneu i-a recomandat să meargă la specialiști să își facă un test. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu 11 ani.

”Acum vreo 10 – 11 ani eram în străinătate și m-a luat durerea de tendon. Atunci doctorul de la turneu mi-a recomandat să fac un test. Am făcut și de atunci am avut parte de orteză. Am folosit-o zi de zi. Atunci când merg am renunțat la ele pentru că vreau să se așeze tălpile și să mă simt și eu un pic mai comod, dar atunci când fac efort le folosesc în permanență. Mi-au echlibrat tot corpul. Înainte eram cu 1 – 1.5 la sută diferență, atunci când călcam de pe un picior pe celălalt, iar acum sunt la 0.1 – 0.2 la sută. Am progresat foarte mult în anii aceștia”, a dezvăluit Simona Halep, arată Impact.ro.

Sursa: ciao.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here