O șoferiță a lovit o femeie și a lăsat-o să zacă în drum, inconștientă. Victima a murit mai târziu

O șoferiță din Curtea de Argeș a lovit o femeie de 27 de ani, a lăsat-o pe jos în stare de inconștiență, apoi a fugit de la locul accidentului. Ulterior, ea a fost prinsă de poliție și reținută.

Potrivit IPJ Argeș, accidentul a avut loc în seara zilei de 02 mai în jurul orei 22:00, când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Tarnița a fost găsită o femeie de 27 de ani, în stare de inconștiență, posibil victimă a unui accident rutier.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și de ambulanță, însă, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, femeia a decedat. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Imediat, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Serviciului Rutier Argeș au demarat cercetările în vederea identificării persoanei care ar fi putut provoca accidentul, stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun.

În urma activităților investigativ operative desfășurate de polițiști a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, respectiv o femeie de 41 de ani, din Curtea de Argeș.

După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută, pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here