Proxenet român, condamnat în Anglia pentru că și-a torturat partenera și a obligat-o să înghită inelul de logodnă

Un proxenet român gelos și-a încuiat partenera în pivniță și a pus-o să înghită inelul de logodnă, scrie Leeds Live.

Sandu Voicu și-a supus logodnica la abuzuri fizice „chinuitoare și umilitoare”, după ce a închis-o de două ori într-o pivniță.

Proxenetul era gelos după ce unul dintre clienții femeii a vrut să-și părăsească soția pentru a începe o relație cu ea.

În vârstă de 43 de ani, românul a primit o pedeapsă extinsă de aproximativ opt ani de închisoare, după ce a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de sechestrare de persoană, două capete de acuzare de vătămare corporală și o faptă de control sau comportament coercitiv într-o relație intimă.

Procurorul a declarat că cuplul avea o relație de lungă durată și că femeia începuse să lucreze ca prostituată în Suedia, pentru a achita datorii pe care cei doi le aveau în România, în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

Victima a spus că Voicu a devenit agresiv cu ea în Suedia, apoi a atacat-o din nou în România, după care s-au mutat împreună în Danemarca, unde aceasta a continuat să facă sex pentru bani.
Ea a spus că Voicu are condamnări ca proxenet în Danemarca și Suedia.

Victima le-a spus polițiștilor că nu-i place să fie prostituată, dar era îngrozită de Voicu, acesta amenințând-o cu uciderea ei sau a membrilor familiei ei dacă l-ar părăsi vreodată.

Cuplul s-a mutat la Leeds, în vara anului 2020, când victima a revenit la munca sexuală.

În timpul pandemiei, Voicu a început să o abuzeze din nou, din cauza lipsei clienților, scrie Leeds Live.

În acea perioadă, spune procurorul, cei doi au început să se certe din cauză că unul dintre clienții ei, care o vizita frecvent, îi trimitea mesaje și îi dădea bani pentru a-și achita datoriile.
Bărbatul o ataca la fiecare trei sau patru zile, plesnind-o sau lovind-o cu piciorul.

Violențele au culminat când Voicu și-a dus logodnica în pivniță, unde a încuiat-o mai multe ore.

Acolo a amenințat-o că îi va scoate ochii sau îi va tăia nasul și i-a spus că are de ales. Într-un acces de furie, bărbatul a bătut-o cu bestialitate și a încercat să îi taie tendoanele pentru a nu fugi.
Câteva zile mai târziu, Voicu a aranjat ca doi clienți să o viziteze și să întrețină relații sexuale neprotejate cu ea, dar ea a refuzat. Atunci, i-a spus că o va obliga să aibă relații sexuale cu 100 de bărbați, până va leșina.

A închis-o din nou în pivniță ore în șir, timp în care i-a spart inelul de logodnă și a făcut-o să îl înghită.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here