Un bărbat din județul Vaslui, mutilat pe viață. A fost lovit de tractorul pe care-l repara

Un bărbat de 53 de ani, din judetul Vaslui, va rămâne mutilat pe viață după ce a fost lovit de tractorul pe care-l repara.

Una dintre piesele metalice ale vehiculului i-a zdrobit fața. Prietenul care-l ajuta a fost prins si el sub roțile tractorului, dar rănile sale sunt mai puțin grave.

Nenorocirea s-a petrecut miercuri la amiază, în localitatea Tupilați, din județul Vaslui. Cei doi bărbaţi, de 48, respectic 53 de ani, erau într-o curte şi reparau un tractor. În momentul în care au conectat bornele bateriei, utilajul s-a pus în mişcare. Bărbatul de 48 de ani a fost prins sub roţile tractorului, iar celălalt a căzut şi o piesă metalică de care se prinde plugul i-a zdrobit pur şi simplu fața.

Alertaţi de strigătele de ajutor, rudele şi vecinii au sunat la 112. Mai multe echipaje au sosit la faţa locului.

Dr. Dan Ungureanu, Serviciul de Ambulanță Vaslui: „Ambele victime erau conştiente. Una prezenta un traumatism toraco-abdominal. A doua victimă prezenta un traumatism facial grav”.

Bărbatul mutilat a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Prietenul său a fost mai norocos, rănile sale nu sunt foarte grave. Acesta a rămas la spitalul din Vaslui.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Bogdan Gheorghiță, IPJ Vaslui: „În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul”.

Medicii spun că bărbatul de 53 de ani va avea nevoie de mai multe operaţii de reconstrucţie facială.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here