O soţie înşelată a fost dată în judecată de amanta care considera că i-a fost pătată imaginea pe reţelele sociale

Sursa foto: adevarul.ro

Amantlâc cu iz penal. O femeie din Iaşi a dat-o în judecată pe soţia bărbatului cu care avea o relaţie amoroasă. Amanta a reclamat că i-a fost pătată imaginea pe reţelele sociale.

Povestea între ele a început acum câţiva ani, după ce soţia înşelată a postat pe reţelele de socializare un mesaj prin care explica că soţul ei i-ar fi dat mai multe sume de bani pentru a avea respectivele relaţii amoroase. În baza acestei postări, amanta a făcut o plângere şi a cerut să primească daune morale pentru că i-a fost stricată imaginea.

Mai mult decât atat, a cerut ca soţia celui cu care avea o relaţie extraconjugală să posteze scuze publice, dar şi hotărârea instanţei, dar şi să platească pentru a apărea aceste mesaje în presa locală. După ce judecătorii au analizat situaţia, au citit postările, dar şi comentariile celor două, au constat că fapta ar fi existat şi că bărbatul i-ar fi oferit amantei sume de bani, chiar dacă nu pentru relaţii amoroase, ci în cu totul alte scopuri. Aşa că în cele din urmă amanta nu a primit dreptate şi a fost pusă să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 4.000 de lei. Aceasta a făcut ulterior contestaţie.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here