Bărbat din Olt, arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual două minore

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Deveselu au reținut un bărbat bănuit
de agresiune sexuală asupra a două minore. Acesta a fost arestat preventiv.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin 112, în urmă cu trei zile, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Deveselu, ar fi agresată sexual de către un bărbat, din aceeași localitate. În urma cercetărilor a reieșit că fapta bărbatului nu ar fi singulară, anul trecut acesta agresând sexual o altă minoră din localitate.

„În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii a reieșit faptul ca bărbatul, în vârstă de 58 de ani, ar fi efectuat acte de natură sexuală asupra minorei de 14 ani. Totodată, în urma extinderii cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că în cursul anului 2020, același bărbat ar fi efectuat acte de natură sexuală asupra unei alte minore din localitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Joi, în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore, ulterior instanța dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii fac precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here