Incident cumplit în județul Mureș: O tânără s-a aruncat de la etaj, la spitalul din Târnăveni

Un cumplit incident s-a produs, vineri, 7 mai 2021, în Târnăveni, județul Mureș, după ce o tânără de 25 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul spitalului unde se afla internată.

Potivit IPJ Mureș, vineri, 7 mai, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au fost sesizați prin Apel 112, de către personalul medical din cadrul unei unități medicale din localitate, despre faptul că o pacientă, s-ar fi aruncat de la etajul clădirii unde se afla internată.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Târnăveni, care a constatat că cele sesizate se confirmă, persoana fiind identificată ca fiind o femeie, de 25 de ani, din Târgu Mureș.

Din nefericire, în urma leziunilor suferite, victima a decedat.

Cadavrul a fost transportat la Prosectura Spitalului Municipal Târnăveni, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here