Maraton de vaccinare la Craiova. Gheorghiță: „Fiecare persoană care se vaccinează este o persoană protejată”

După Timișoara și București, astăzi a fost demarat maratonul de vaccinare și la Craiova. Timp de 8 zile, pe stadionul Ion Oblemenco din oraș se va vaccina non-stop sub deviza „Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!”.

„Cred că nu trebuie să vorbim în cifre. Este important să înțelegem că fiecare persoană care se vaccinează este o persoană protejată, care la rândul ei îi protejează pe cei din jur. Acesta este mesajul, nu trebuie să ne propunem o țintă. Trebuie să asigurăm vaccinarea a cât mai multe persoane într-un timp cât mai scurt pentru a avea o șansă cât se poate de reală de a reveni la normalitate.

Pentru că revenirea la normalitate, în opinia noastră, este mai degrabă o certitudine decât o simplă speranță și vedem că din punct de vedere al epidemiei, lucrurile stau cât se poate de bine. Sperăm să consolidăm această evoluție favorabilă și prin vaccinare putem asigura această consolidare”, a spus Gheorghiță.

În primele ore de la deschiderea maratonului au fost vaccinate 150 de persoane.

Timp de 8 zile, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, voluntarii sunt pregătiți să administreze vaccinuri 24 de ore din 24.

Sunt 10 fluxuri de vaccinare, toate cu vaccinul produs de Pfizer/ BioNTech.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here