Horoscop 11 mai. Zi de marți neagră pentru o zodie: Trebuie să dregi busuiocul, să salvezi ce se mai poate

Horoscop 11 mai. Zi de marți neagră pentru o zodie: Trebuie să dregi busuiocul, să salvezi ce se mai poate. Află ce ți-au pregătit astrele pentru marți, 11 mai, conform horoscopului oferit de profesorul Radu Ștefănescu pentru capital.ro. Se anunță o zi grea pentru un nativ.

BERBEC Patron, sau salariat, ești îngrijorat de creșterea prețurilor în distopia sanitară. Ești strivit între inflație și taxa de protecție pe care o cere statul. Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele informații de excepţie. Nu le pierde! Conjunctura astrologică te avantajează în folosirea iscusită a unor date, sau știri.

TAUR Limitează-te la activităţile de rutină. Astăzi nu trebuie să întreprinzi nimic important. Evită graba, mai ales spre seară. Nu este o zi grozavă, dar nici cea mai proastă din anul acesta! Nu te duce la bancă astăzi, superstiția spune că marți sunt trei ceasuri rele, dar nu se spune care! S-o referi și la plățile elctronice? Bună întrebare!

GEMENI Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă e în legătură cu planurile tale, sau ale proiectelor tale de viitor. Dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore, pe termen scurt. Dacă cauți de lucru, astăzi ai o zi favorabilă, insisită până găsești ceea ce îți place. Seară plăcută – la un film, online?!

RAC La serviciu vrei să fii popular, să-i ajuți pe toți, în aşa fel ca să fie toată lumea mulţumită! Totuşi, trebuie să faci o alegere mai grea. Nu poţi să mulţumeşti mereu pe toată lumea, trebuie să alegi! Dar, vezi-ți de treaba ta și execută ce ți-a spus șeful, oricum nimeni nu-ți mulțumește pentru ajutor!

LEU Ai o eficență sporită în tot ceea ce faci, pentru că ai renunţat la îndoieli şi la tatonările inutile. Ai găsit un nou echilibru moral şi fizic. Reflectezi că, cine nu riscă, nu câştigă! Dar, fii discret, nu trâmbița noua ta atitudine către colegii de serviciu. Lasă-i să constate singuri, dacă mai au timp de așa ceva.

FECIOARĂ Persoanele născute în semne de foc şi aer îţi sunt binevoitoare şi te ajută, toată ziua, în special Leii şi Săgetătorii, dar este bine să eviţi pe cei născuţi sub semne ale zodiacului de apă şi pământ. Ești în criză de timp, totul pare că este împotriva intereselor tale. Nu exagera, organizează-te și cere ajutor calificat.

BALANŢĂ Conjunctura astrologică îţi este favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. Dar, atenție, nu tot ce este nou este și mai bun, mai ales dacă este vorba de produse finite. Un nou produs se impune greu pe piață, are nevoie de cheltuieli suplimentare de lansare, promovare și reclamă.

SCORPION Eşti mai filosof decât de obicei, astăzi îţi place să spui maxime şi proverbe. Dar, nu pierde timpul, ești la birou, nu în forumul roman! Circulă zvonul că se organizeză cursuri de perfecționare. Fă ce faci și pune-te și tu pe listă, dacă firma cheltuiește bani cu tine, nu te dă afară!

SĂGETĂTOR Îţi faci iluzii, eşti un pic în afara realităţii. Munca ta ți se pare mai grea decât de obicei și foarte puțin interesantă. Nu ești singurul, puțini dintre persoanele active declară că le place munca lor, activitatea curentă. Zâmbește și continuă, ai nevoie de bani, nu faci patinaj artistic!

CAPRICORN Ai unele probleme profesionale şi ai impresia că ești pe un drum greșit, mai mult, că ai derapat în peisaj! Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă, încearcă cu un prieten care se pricepe, nu cu colegii de la serviciu. Apoi, trebuie să dregi busuiocul, să salvezi ce se mai poate.

VĂRSĂTOR La serviciu este o perioadă puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe cu două înţelesuri. Nimic foarte important, în aparenţă, dar nu lăsa lucrurile nelămurite, ține frânele bine! Nu vinde, nu cumpăra, nu specula la bursă, nu negocia titluri de valori, nu semna nimic la bancă. Jupiter spune că poți avea astăzi o oportunitate, o ocazie.

PEŞTI Dimineaţa ai o oarecare nesiguranţă, ai dubii și întrebări fără răspuns. Ai unele îndoieli, dar trebuie să treci repede peste starea aceasta, vremurile sunt aspre şi nu te aşteaptă pe tine să-ți lămurești starea confuză! Evită să iei hotărâri importante și amână tot ceea ce înseamnă implicare răspunderii firmei, sau, a ta, personală.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here