Constanța: O ambulanţă care transporta un pacient la spital a fost lovită de un taxi. Care sunt urmările

Sursa foto: realitatea.net

O ambulanţă care se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune pe o stradă din municipiul Constanţa, cu misiunea de a transporta un pacient la Spitalul Judeţean, a fost lovită de un taxi, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, dr. Claudia Tatarici.

“Ambulanţa SAJ de tip B2 avea semnalele acustice şi luminoase pornite şi se deplasa cu un pacient către Spitalul Judeţean, când a fost lovită de un taxi. Din accident a rezultat o singură victimă, taximetristul, cu un accident cranian, conştient. El va fi transportat la Spitalul Judeţean pentru acordare de îngrijiri medicale”, a declarat dr. Claudia Tatarici.

Potrivit IPJ Constanţa, joi, în jurul orei 10,15, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism (taxi) şi o ambulanţă, care se deplasa având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Constanţa.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here