Percheziţii şi acţiuni de prindere în flagrant într-un dosar de trafic de droguri în București și Argeș. Cinci suspecţi reţinuţi

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti au efectuat două acţiuni de prindere în flagrant şi patru percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în judeţul Argeş, pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de mare risc şi droguri de risc.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, cinci suspecţi au fost reţinuţi în urma acţiunilor coordonate de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT.

“La data de 12 mai, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti, împreună cu procurorii DIICOT (…), au efectuat trei percheziţii domiciliare în localităţile Piteşti şi Mioveni, la locuinţele a trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, bănuiţi de trafic de droguri de mare risc şi droguri de risc. Ulterior, în aceeaşi zi, poliţiştii (…) au prins în flagrant delict, în Bucureşti, doi bărbaţi de 29, respectiv 30 de ani, care ar fi oferit spre vânzare droguri de mare risc”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au efectuat, în urma flagrantului, o percheziţie la domiciliul din municipiul Bucureşti al suspectului de 29 de ani.

La cele patru percheziţii au fost descoperite şi ridicate şase comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, aproximativ 150 de grame de substanţă pulverulentă, aproximativ 30 de grame de fragmente vegetale, ustensile utilizate la porţionarea şi cântărirea drogurilor, suma de 6.000 de lei, un pistol cu aer comprimat, precum şi alte mijloace de probă.

Cei cinci au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de joi să fie dispuse măsuri preventive.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, iar la descinderi au participat şi jandarmi din Argeş.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here