Caz șocant în Târgu Jiu. O fată de 12 ani a fost bătută fără milă de patru adolescente

O copilă de 12 ani a fost snopită în bătaie și amenințată de patru fete, nu cu mult mai mari decât ea. Imaginile, greu de privit, au ajuns si in spatiul online. Două dintre agresoare au fost reținute de politisti.

Roxana Tivadar, corespondent Pro TV: “Incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni, în zona unui complex comercial din Târgu Jiu.

Victima este încolțită de patru adolescente, care, minute în sir, o lovesc peste față, cap și o trag de păr. Una dintre ele filmează cu un telefon momentele îngrozitoare. Odată ce imaginile au ajuns pe mâna polițiștilor, a început imediat o anchetă.

Au fost identificate toate fetele implicate. Agresoarele au între 15 și 17 ani, iar două dintre ele sunt reținute pentru 24 de ore. Pentru celelalte două, urmează să fie stabilit dacă, în acele clipe, aveau discernământ.

La audieri, agresoarele ar fi spus că au reacționat în urma unor jigniri aduse de victimă. Copila de 12 ani urmează să fie consiliată psihologic după această experiență traumatizantă”.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here