Accident grav pe DN1, la Nistoreşti. Cinci persoane au murit

Cinci bărbaţi implicaţi în accidentul care a avut loc marţi dimineaţă pe DN 1, la Nistoreşti, au fost declaraţi decedaţi, alte două persoane sunt rănite uşor, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Traficul rutier a fost reluat parțial pe DN1, după ce a fost blocat complet câteva zeci de minute. În prezent se circulă alternativ, pe sensul Braşov – Ploieşti, banda de urcare fiind restricţionată, potrivit Agerpres.

Un grav accident rutier a avut loc, marţi dimineaţă, pe DN 1, la km 103+900 m Breaza-Nistoreşti, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane.

“Pe DN 1, km 103+900 Nistoreşti, pe sensul de mers Braşov către Ploieşti, s-a produs un accident rutier în care au fost implicaţi un conducător auto în vârstă de 21 de ani şi un conducător auto în vârstă de 34 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani şi al celor 4 pasageri din maşina acestuia. (…) Totodată, a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a fi înregistrate victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ”, informează IPJ Prahova.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe ambulanţe şi echipaje de descarcerare, fiind solicitat şi elicopterul SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here