Horoscop marți, 18 mai. Zodia care îi judecă mereu pe cei din jur. Are foarte mulți inamici.

Horoscop marți, 18 mai. Zodia care îi judecă mereu pe cei din jur. Are foarte mulți inamici. Mare grijă în cine ai încredere.

Află ce îți oferă astrele, marți, 18 martie, conform horoscopului oferit în exclusivitate, pentru Capital, de profesorul Radu Ștefănescu.

BERBEC Atenţie să nu te rătăceşti în labirintul online birocratic! Ai mai multe scopuri profesionale şi te izbeşti de nesimţirea statului. Cere un sfat competent ca să nu pierzi inutil timpul şi banii! Ai nişte aspecte care oricum le-aş pune tot nefavorabile sunt, pe un fond general, totuşi, favorabil. Nu te speria, conjunctura ţine numai astăzi, mâine eşti ca nou… şi cu mai mult noroc. Şi nici nu influenţează toată zodia că doar nu suntem roboţi programaţi de stele. Putin umor si haz de necaz nu strică, de fapt este o terapie absolut obligatorie, acum cand singura certitudine este lipsa certitudinii.

TAUR Astăzi evită deciziile care duc la schimbări majore. Nu judeca cu asprime rudele, prietenii, anturajul. Dacă vezi că nu te descurci, nu ai ce-ţi trebuie, cere ajutorul, nu intra în criză de timp! Anumite evenimente şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou inamicii personali sau conjuncturali. Iartă, dar nu uita şi nu trebuie să faci mereu aceeaşi greşeală: cea cu încrederea nelimitată în oameni, în partea lor bună şi creştină.

GEMENI Ai ceva de rezolvat la serviciu, o modificare, o îmbunătăţire, o idee nouă. Abordează situaţia sistematic. Ceea ce este important este să reuşeşti, dar nu cu orice preţ, păstrează aparenţele! Mercur in aspecte şi toane bune te influenţează favorabil şi poți reuși. In toata această dorinţă de afirmare a „eului”, care se exprimă, nu trebuie să pierzi din vedere să ciuleşti urechile. În cele mai multe cazuri vorbele stârnesc alte vorbe, confesiunile multe determină destăinuiri şi mai şi… Dedică ziua celor dragi, familiei, prietenilor sau partenerilor apropiaţi. Căldura sufletească şi investiţiile spirituale făcute astăzi pot aduce dividende plăcute în viitor.

RAC Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Veştile primite astăzi te pun pe gânduri. Dar, nu ai multe de făcut! O anumită tensiune domneşte la serviciu sau în familie, dar e bine să nu dai importanţă si să-ţi vezi liniştit de treburile tale. Pentru mulţi Raci astăzi este o zi cu frisoane. Pe unii îi ia cu rece pe la cleşti pentru că sunt în criză de timp sau au probleme sentimentale nerezolvate. Aşa că este bine să ceri ajutor de pe acum ca să nu fii refuzat mai târziu, când toată lumea intră în fibrilația de concedii sau vacanțe. Care criză şi asta este o doar o copie…

LEU E greu să începi ziua de munca, greu să te motivezi. Parcă nu meriţi ceea ce se întâmplă, tensiunea din jur! Personalitatea ta solară, imperială, ar dori ca toată lumea să fie sănătoasă, veselă şi… bogată! Concentrează-ţi atenţia asupra surselor tale de venit. Analizează, sintetizeză, decide şi controlează. Glumind serios: poate este vremea să-ţi diversifici activitatea, să găseşti o sursă suplimentară de venituri. Sunt o mulţime de job-uri care se potrivesc profilului tău psiho-somatic, din cele care folosesc spiritul tău integru şi cunoştinţele solide. Încearcă, încercarea moarte n-are!

FECIOARĂ Un pic cam susceptibil, prea nervos şi uşor de ofensat. Nici nu e greu să ajungi aşa în lumea asta conflictuală şi nebună, da, ne-bună, rea adică! Dar, lângă tine sunt şi oameni de calitate! Evită pe cât posibil discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune. Utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut. Nu uita că loialitatea este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Poţi să finalizezi unele lucruri urgente, dacă nu importante, în a doua parte a zilei.

BALANŢĂ O veste primita astăzi te fac să speri intr-o posibilă îmbunătăţirea a situaţiei sentimentale, dar nu te grăbi! Poţi să întâlneşti persoane cu interese obscure. Ia mai multe informaţii! Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile regului, dar nu juca de unul singur. Întotdeauna trebuie să existe ceva inefabil, ceva secret, o poveste interesantă. Aşa trezeşti interesul şi nu eşti uitat uşor. Cineva incerca să te abordeze direct şi să te atragă intr-o afacere cam dubioasa. Nu e genul tau si poţi să rezişti, ba chiar zâmbind! Este indicat să nu te implici emoţional atâta vreme cât este doar o problema de bani, ba mai mult, sunt doar nişte promisiuni vagi!

SCORPION De obicei, nu acorzi uşor încrederea ta. Astăzi faci o excepţie, dar stelele spun că nu o să regreţi, ai o intuiţie bună! Discuţii în contradictoriu, dar nu ridica tonul, fii logic, calm! Mai multă odihnă, mâncare naturală şi o muzică relaxanta pot să mai reducă din oboseală acutizata de o perioadă densa si agitata. Probabil ca te vei lumina mai pe seară şi îţi vei spune că noaptea este un sfetnic bun. Pentru că ceva nostalgii şi regrete tardive îţi încearcă cugetul. Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie, pentru cei apropiaţi. Implică-te mai mult în rezolvarea problemelor domestice lăsând la o parte încăpăţânarea şi agresivitatea nevertebratei al cărei nume îl porţi.

SAGETATOR Astăzi îţi place să ajungi în centrul atenţiei, să primeşti dovezi de admiraţie şi felicitări. Aşa îţi întăreşti încrederea în forţele proprii şi… socializezi! Laudă şi tu pe cei dragi! Concentrează-te numai pe treburile de rutină şi nu lăsa să fii deranjat. Mare atenţie la cheltuieli şi la cei care îţi propun astăzi cheltuieli. Ai intrat într-o rutină plictisitoare zi-lumină, rutină relativ importantă pentru viitorul afacerilor, sau ceea ce munceşti. Tot ceea ce începi sau programezi astăzi pot să aducă rezultate fructoase, dar repet, trebuie să fii sigur că poţi să duci proiectul la capăt. Până la urmă este o zi neaşteptat de simpatică, în care toata lumea te intreaba ce mai faci si gaseşte că arăţi bine.

CAPRICORN O zi de marți, ziua lui Marte, care seamănă cu altă zi de marți in care rutina activităţilor obişnuite devine monotonă şi cu o impresie ciudată de “déjà vu”. Totuşi, o impresie de schimbare! Ai nişte „pierderi”. La o verificare mai atentă poți vedea că pierderile respective nu sunt nici aşa de mari şi că nici nu te interesează pe tine personal în mod deosebit. Aşa că ia lucrurile uşor şi distrează-te pe capul şi paguba altora. Asta înseamnă că ai făcut „balanţa” fie în contabilitate, dar şi în sentimentele proprii. O seară favorabilă, mai putin in ceea ce priveste calatoriile. Stai acasa ocupa-te de programul tau obişnuit şi stelele spun ca totul o sa fie bine.

VARSATOR Astăzi încerci să deschizi mai multe piste, subiecte, direcţii pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii tale, deci, o zi obositoare, mai ales prin aglomerarea lucrurilor de făcut. Un proiect început acum câteva zile începe să ia amploare şi îţi solicită participarea ta din ce în ce mai mult. Din punct de vedere emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Vrei să araţi bine şi să te simţi bine în lume, dar nu te înduri să-ţi cumperi lucruri mai bune şi mai scumpe. Zgârcenia asta o să te coste mai mult. Este aşa de greu să te simţi bine?

PESTI Depărtează-te, fereşte-te de persoanele care caută, evident, scandal! Te enervezi şi pierzi timpul, genul acesta de indivizi nu pot fi făcuţi să gândească raţional. Totuşi, o veste bună! Nu judeca performanţele membrilor familiei tale, sau ale prietenilor. Fiecare are modul lui de a reacţiuna, fiecare este o persoană diferită de tine, având propria scară de valori şi propriile aspiraţii. Şi proprii bani! Nu aştepta foarte mult de la cei cu care te întâlneşti astăzi, mai ales pe seară, la o vorbă, sau un suc. Nu promite, la rândul tău, nimic!

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here