Incendiu DEVASTATOR într-un apartament din Slatina. Proprietara a ajuns la spital. Mai multe familii, evacuate/ VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, într-un apartament din Slatina. Locuința a ars în totalitate, proprietara a ajuns la spital, iar mai multe familii, unele cu copii, au fost evacuate. 

Focul a izbucnit într-un apartament de la parterul unui bloc de pe strada Tunari. La fața locului au intervenit pompierii cu trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, dar și două echipaje de la Ambulanță.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit, în municipiul Slatina, strada Tunari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, situat la parterul unui bloc de locuințe. În sprijinul pompierilor au intervenit și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

La sosirea primelor echipaje, apartamentul ardea generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Proprietara imobilului, cunoscută cu probleme psihice, a fost preluată de un echipaj de la Ambulanță, conștientă, fără urme vizibile de traumă și transportată la Unitatea de Primire Urgențe Slatina.

Din cauza fumului degajat pe casa scării, cinci minori și 12 adulți au fost evacuați din apartamente.

În urma incendiului, apartamentul și bunurile din acesta au ars în totalitate.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost a lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată, a mai precizat reprezentantul pompierilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here