Episod șocant într-un liceu din Călărași. O profesoară a fost filmată în timp ce lovea un elev

Sursa foto: digi24.ro

Un episod care a stârnit vâlvă pe internet, dar a dus și la anchete, a avut loc într-un liceu din Călărași.

Directoarea școlii a fost filmată în timp ce lovește un elev. Totul după ce ar fi prins mai mulți adolescenți care jucau barbut.

Profesoară a ajuns la conducerea unității de învățământ la începutul acestui an.

Scenele s-au derulat la Liceul Tehnologic ,,Nicolae Bălcescu” din Oltenița. În înregistrarea făcută de unul dintre elevi apare directoarea şcolii, care, la vederea unui adolescent care nu ar fi trebuit să fie în acea sală de curs, reacţionează violent.

Imaginile au ajuns în scurt timp pe reţelele de socializare. Iar ministrul Educaţiei a transmis că vor fi luate măsuri în acest caz.

Sorin Câmpeanu, ministru al Educaţiei: “Ministerul Educaţiei are toleranta zero față de astfel de comportamente în școala! S-au derulat cercetări disciplinare la nivelul Inspectoratului Școlar Județean. Pe baza informării primite de la ISJ Călăraşi, sunt convins că se vor adopta cele mai aspre sancțiuni, proporțional cu gravitatea faptelor.”

Episodul este analizat astăzi, în cadrul Consiliului de Administrație al Inspectoratului Şcolar Judeţean. A fost anunţată şi Poliţia, care a început o anchetă.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here