O copilă de trei ani a murit într-un accident bizar la locul de joacă de la creșă, sufocată cu o frânghie

O fetiță de trei ani s-a stins din viaţă, sufocată cu o frânghie, într-un accident bizar petrecut la locul de joacă. Incidentul a avut loc la creşa unde cea mică mergea, în SUA.

Sophie Biver se afla la creşă, în Dakota de Sud, şi se juca, în momentul în care s-a încurcat într-o frânghie, luni, pe 10 mai. Nu este clar dacă făcea parte dintr-o jucărie sau era o parte dintr-un aparat pentru joacă, dedicat copiilor. Cea mică a fost dusă la spital, dar a murit miercuri, 12 mai. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Familia îndurerată a început să strângă acum bani pentru Unitatea de Terapie Intensivă Pediatrică a oraşului Sanford. Pe pagina GoFundMe, un prieten de familie a spus că Sophie a murit fără să sufere, fără durere, conform Daily Mail.

”După cum mulți dintre voi știți, Sophia a avut un accident pe 10 mai. Miercuri, 12 mai 2021, la ora 17:06, Sophia Biver a plecat să fie cu Dumnezeu și cu toți prietenii ei. A trecut dincolo înconjurată de dragoste din partea părințiilor ei, Wendy și Matt. Nu a suferit și nici nu a simțit durere când a trecut. Se fac planuri funerare și vom actualiza acest lucru cât mai curând posibil. În acest moment, vă rugăm să nu contactați familia decât dacă este necesar”, se arată în text.

Numele creşei nu a fost menționat în niciuna dintre strângerile de fonduri. De asemenea, nici poliţia nu a oferit mai multe detalii.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here