Părinţi ameninţaţi cu un pistol de un bărbat într-un parc de joacă

Un bărbat de 34 de ani, aflat în stare de ebrietate într-un parc din municipiul Brăila, a ameninţat cu un pistol cu bile din plastic mai mulţi părinţi, a transmis Jandarmeria Română.

“Miercuri, 19.05.2021, în jurul orei 21,00, un echipaj de jandarmi a fost sesizat de mai multe persoane cu privire la faptul că, în parcul de joacă pentru copii situat pe strada Industriei din municipiul Brăila, un bărbat ameninţă părinţii cu un pistol cu bile. Membrii echipajului s-au deplasat la locul indicat şi au constatat că cele sesizate se confirmă. O persoană de sex masculin, aflată în stare vizibilă de ebrietate, stătea pe o bancă din parcul respectiv şi ameninţa persoanele din jurul său cu un pistol cu bile din plastic. Aceasta a fost imobilizată şi deposedată de arma de tip airsoft, de către jandarmi, ulterior fiind condusă la sediul Poliţiei Municipiului Brăila”, se arată în comunicatul Jandarmeriei, citat de Agerpres.

Bărbatul în cauză, domiciliat în municipiul Brăila, în vârstă de 34 ani, a motivat jandarmilor că purta pistolul asupra sa pentru a se apăra.

Membrii echipajului au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunii de “portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 372 din Cod Penal.

Pistolul cu bile din plastic a fost ridicat în vederea continuării verificărilor şi predat lucrătorilor din cadrul Biroului Arme şi Muniţii al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here