Ion Dichiseanu, cu gândul la nepoata lui, pe patul de spital: „Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță”

Actorul Ion Dichiseanu s-a stins din viață joi după-amiază la Spitalul Floreasca din Capitală, după multe luni de suferință. Avea 87 de ani.

Vesel, politicos și elegant, Ion Dichiseanu a știut mereu să își ascundă durerea. Suferea de insuficiență renală și respiratorie, iar la finele anului 2020 a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza unei infecții.

Recent, fiica actorului, Ioana, a postat numeroase mesaje pe rețelele sociale prin care le cere oamenilor să se roage pentru sănătatea tatălui ei. Joi , la ora 14, inima lui a încetat să mai bată. Avea 87 de ani.

În ultimul mesaj public postat pe Facebook, în urmă cu patru zile, Ioana Dichiseanu a scris despre relația specială pe care fiica ei o avea cu bunicul Ion Dichiseanu.

„Între Anastasia și tata este o legatură specială. Se iubesc, se înțeleg… În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe “primăvara sufletului său” în drum spre școală. În această seară la ora 22:00 , dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vina curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a scris Ioana Dichiseanu pe Facebook.

Trupul neînsufleţit al lui Ion Dichiseanu va fi depus vineri, 21 mai, la ora 13:00, în foaierul Teatrului Nottara, iar cei care doresc îi vor putea aduce un ultim omagiu. Întregul proces se va desfăşura cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

Sâmbătă, la ora 10:00, cortegiul va pleca spre cimitirul Belu, unde va fi depus în capelă. Slujba de înmormântare va avea loc ora 12:00. Ion Dichiseanu va fi înmormântat cu onoruri militare.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here