Româncă ucisă şi îngropată în curtea unei case. Contabila femeii şi fiul ei, arestaţi pentru crimă

Serbia este în stare de şoc, după ce o româncă a fost omorâtă şi îngropată în curtea unei case din localitatea Pancevo. O femeie de 68 de ani şi fiul ei, de 46 de ani, au fost arestaţi, fiind suspectaţi că au ucis-o pe româncă.

Potrivit novosti.rs, românca locuia de 10 ani în Pancevo și avea o tarabă la piața de vechituri din oraș. Luni, ea le-a spus colegilor că merge acasă la contabilă, pentru că avea de rezolvat mai multe probleme.

Autoritățile spun că victima le-a dat celor doi 20.000 de euro în urmă cu ceva timp, pentru a achita anumite taxe la stat, însă mama și fiul au decis să păstreze banii pentru ei.

Oamenii legii suspectează că românca a fost atacată în casă de fiul contabilei.

Cel mai probabil a lovit-o de mai multe ori cu o cărămidă, apoi a dat-o cu capul de perete și de podea până a lăsat-o fără suflare.

Femeia a murit, iar trupul ei a fost îngropat de fiul și mama acestuia în curtea din spatele casei, apoi acoperit cu plăci de beton.

Cei doi au fost arestați, iar poliția investighează dacă şi alţi clienţi ai presupușilor criminali au sfârşit la fel de tragic ca românca.

Vecinii i-au descris pe cei doi ca fiind foarte ciudaţi și conflictuali. Spun că sunt proprietarii mai multor case în Pancevo și că țin contabilitatea mai multor vânzători din piața de vechituri.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here