Bărbat de 34 de ani, reţinut după ce ar fi violat o femeie de 85 de ani din Arad

Un bărbat de 34 de ani a fost reţinut de către poliţiştii arădeni, după ce ar fi intrat noaptea în casa unei femei de 85 de ani, din localitatea Fiscut, şi ar fi forţat-o să întreţină cu el raporturi sexuale.

“Din cercetări a reieşit că, în jurul orei 1,00, un bărbat ar fi pătruns, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, în imobilul victimei, unde, prin folosirea forţei, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi plecat. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, a fost identificat cel bănuit de săvârşirea faptei, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din judeţul Timiş”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Luni seara, bărbatul a fost depistat de poliţiştii în localitatea Zam şi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru viol şi violare de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here