Doi şoferi din Iaşi s-au luat la bătaie în trafic. Şi-au împărţit pumni şi s-au fugărit prin centrul oraşului

O neînţelegere în trafic s-a lăsat cu bătaie pentru doi şoferi din Iaşi. Mai întâi, unul dintre ei a fugit după celălalt şi i-a dat o palmă după ceafă. Iar de aici conflictul a escaladat. Au început să îşi împartă pumni şi au continuat să se fugărească.

Unul dintre ei – şofer de Uber-, de la care se pare că a pornit conflictul, a vrut la un moment dat să se întoarcă la maşină, însă celălalt a încercat să îi ia numărul autoturismului, lucru care l-a enervat la culme şi a început din nou să dea pumni şi să îl alerge pe celălalt pe trotuar.

Incidentul a avut loc pe Calea Chișinăului, în faţa sediului Fun Courier, în plină zi. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit incidentul, însă momentul a fost surprins de un ieşean.

În urma imaginilor apărute în spaţiul public şi poliţiştii s-au sesizat din oficiu. “Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, polițiștii ieșeni s-au autosesizat și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Iași, Anca Vîjiac.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here