11 ani de la moartea olteanului Ionuț Cristian Ungureanu, pompier în cadrul ISU București-Ilfov/ FOTO

11 ani de la moartea olteanului Ionuț Cristian Ungureanu, un pompier care activa în cadrul Detasamentului Dămăroaia.

Tânărul a murit în urmă cu zece ani, în încercarea de a salva un camarad, astăzi fiind comemorat de pompierii ISU Bucuresti-Ilfov.

„Astăzi, pompierii ISUBIF îl comemorează pe sublocotenent post-mortem Ionuț Cristian Ungureanu, erou pompier al Detașamentului Dămăroaia, care a pierit în misiune, în 26 mai 2010. La sediul subunității vom organiza ceremonialul militar și religios pentru depunerea de coroane cu flori, împreună cu colegii care i-au fost alături, pentru a cinsti și onora jertfa acestuia. Dumnezeu să-l odihnească” transmite ISUBIF.

Și reprezentații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și-au adus aminte de moartea colegului oltean, făcându-se datori să nu-l uite.

„Respect! Si suntem datori să nu uităm! 11 ani de când eroul din comuna Valea Mare ne veghează din ceruri. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, este mesajul reprezentanților ISU Olt.

Ionuț-Cristian s-a stins la 24 de ani, în încercarea de a-și salva un coleg, în intervenția pentru stingerea unui incendiu de amploare la un complex comercial din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here