Petrecere de ziua lui Orban la Parlament. Invitații, surprinși încălcând măsurile impuse în pandemie

Petrecere în Parlament de ziua președintelui PNL. Ludovic Orban împlinește astăzi 58 de ani și mai mulți politicieni s-au adunat într-unul din saloanele Parlamentului pentru a-l felicita.

Petrecere în Parlament de ziua președintelui PNL. Ludovic Orban împlinește astăzi 58 de ani și mai mulți politicieni s-au adunat într-unul din saloanele Parlamentului pentru a-l felicita.

Imaginile surprinse în respectiva încăpere confirmă faptul că cei prezenți la aniversarea liberalului nu respectă regulile impuse în pandemie, și anume purtarea măștii de protecție.

Mai mult de 30 de persoane au fost prezente marți la Parlament cu ocazia zilei de naștere a lui Ludovic Orban. Oamenii stăteau de vorbă și nu mulți dintre ei purtau masca de protecție.

Petrecere de ziua lui Orban la Parlament. Invitații, surprinși încălcând măsurile impuse în pandemie. Cîțu: „Nu am văzut, nu pot să comentez, nu știu ce imagini aveți”

Întrebat despre acest eveniment, la ieșirea de la ședința coaliției, premierul Florin Cîțu a spus că nu cunoaște ce s-a întâmplat acolo, așa că preferă să nu comenteze nimic. Cîțu a spus că evenimente și mese festive se vor putea organiza de la 1 iunie.

„Se pot face și în această perioadă, cu mască. Nu am văzut. Vă dați seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu știu ce imagini aveți”, a declarat Florin Cîțu.

Nu e prima dată când la petrecerea lui Ludovic Orban nu se respectă regulile. Anul trecut pe vremea aceasta mai mulți miniștri au participat fără mască la eveniment. Pe vremea aceea Orban era premier, iar în cabinetul său erau miniştrii Raluca Turcan, Bogdan Aurescu, Virgil Popescu şi Lucian Bode. Toţi au fost amendaţi pentru că nu au respectat măsurile impuse în pandemie.

Sursa: n

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here