O româncă din Italia a luat la pumni un taximetrist și a sărit să bată doi polițiști

Scandal monstru făcut de o româncă, marți seara, în orașul italian Varese. Aflată sub influența băuturilor alcoolice, femeia a luat la pumni un taximetrist, apoi a încercat să bată doi polițiști, informează varese7press.it.

Dornică să ajungă într-un alt oraș, românca de 34 de ani a vrut să se urce într-un taxi, însă, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, a fost refuzată de șofer. Nervoasă, tânăra a început să lovească mașina acestuia.

După ce s-a calmat, femeia nu a mai stat la discuții. Hotărâtă, ea s-a urcat într-un taxi. Surpriză! Șoferul i-a cerut tinerei să coboare din autoturism.

Furioasă, femeia a început să-l lovească pe taximetrist cu pumnii. La faţa locului şi-au făcut apariţia doi carabinieri, însă românca nu s-a calmat. Ea a sărit să-i bată pe oamenii legii, care i-au pus cătușele.

Femeia a fost dusă la secția de poliție, iar după ce i s-au făcut toate formalitățile legale a fost arestată. Românca este acuzată de violență și opunerea rezistenței față de un polițist.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here