Un nou centru de vaccinare în judeţul Bihor. Imunizarea se poate face şi fără programare

Un nou centru de vaccinare anti-COVID se deschide joi, în judeţul Bihor, în comuna Oşorhei. Este al 31-lea în judeţ. Centrul va utiliza serul produs de companie Pfizer, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bihor.

Potrivit sursei citate, noua facilitate va avea un flux. Va funcţiona în fosta clădire a primăriei comunale, pe marginea drumului european E 60, zilnic între orele 8.00 şi 20.00.

Vaccinarea se poate realiza atât prin programare în platforma RoVaccinare, cât şi fără planificare (prin prezentarea la centrul de vaccinare doar cu buletinul şi în limita dozelor disponibile).

Ultima raportare comună a DSP şi a Prefecturii Bihor, de miercuri, arată că de la începutul campaniei de imunizare şi până în prezent, în Bihor au fost administrate 203.081 doze de vaccin, fiind complet imunizate (cu ambele doze) 88.972 persoane.

În România vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară şi gratuită. DSP Bihor subliniază că vaccinarea este soluţia optimă pentru revenirea la o viaţă normală, într-un mediu favorabil şi sigur.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here