FOTO/ Oamenii legii din Olt, în alertă! Două minore aflate în plasament, dispărute. Fetele plecaseră la școală/ UPDATE

UPDATE/ Astăzi, în jurul orei 18.00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au identificat cele două minore căutate. Acestea se aflau pe raza pe raza comunei Osica de Jos. Minorele au declarat că nu au fost victimele niciunei infracțiuni pe perioada plecării din centrul de tip familial. Cele două fete vor fi internate într-un centru din cadrul D.G.A.S.P.C. Olt.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două minore de 13 ani, respectiv 14 ani, care au plecat dintr-un centru de plasament din orașul Corabia și nu au mai revenit până în prezent, căutate de oamenii legii din Olt.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au fost sesizați de către personalul unui centru de tip familial din orașul Corabia despre faptul că la data de 27 mai 2021, în jurul orei 8.00, două minore au plecat la școală.

Stan Marina-Ortensia ar fi plecat către școală împreună cu minora Bonculescu Bella, însă cele două nu au mai ajuns la ore. Ambele minorele sunt beneficiare ale centrului de tip familial.

„Stan Marina-Ortensia prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m- 1,60 m, păr lung negru, ochi căprui, fața ovală. La data plecării purta o bluză neagră și pantaloni roșii.

Bonculescu Bella, în vârstă de 13 ani, poate fi recunoscută după următoarele semnalmente: aproximativ 1,50 m înălțime, păr blond lung, ochi albaștri, iar pe piciorul stâng,  deasupra gleznei, prezintă un tatuaj cu inscripția ” MARIUS”. La momentul plecării, minora purta bluză neagră și blugi albaștri”, potrivit Poliției Olt.

Cei care pot furniza date cu privire la persoanele dispărute sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here