Arădean dat în urmărire, prins la Galați după ce s-a îmbătat și a făcut scandal

Un arădean în vârstă de 28 ani care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea a fost depistat de jandarmii gălățeni chemați să intervină pentru aplanarea unui scandal. Arădeanul s-a îmbătat și s-a certat cu un alt bărbat, iar martorii au sunat la 112.

Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în orașul Galați. Un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare a fost anunțat prin apel 112 că pe o stradă are loc un scandal. La fața locului au fost identificați doi bărbați, cu vârstele de 28 ani și 30 ani, aflați în stare de ebrietate.

Potrivit jandarmilor, pe fondul consumului de alcool, între cei doi bărbați a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia și-au adresat injurii și amenințări. O persoană care a asistat la disputa între cei doi bărbați a sunat la 112.

După verificări, jandarmii au constatat că unul dintre scandalagii este dat în urmărire națională deoarece trebuia să fie în închisoare.

„În urma verificărilor efectuate cu privire la identitatea celor două persoane a reieșit că pe numele uneia dintre acestea figurează o semnalare ca fiind urmărită în vederea executării unei pedepse cu închisoare, conform ordinului emis de către Inspectoratul de Politie al Județului Arad. Bărbatul în cauză are de executat o pedeapsă de 1 an, 9 luni și 20 de zile închisoare, fiind condamnat pentru tentativă la furt calificat”, au anunțat jandarmii.

Arădeanul a fost dus la sediul Poliției și urmează să-și ispășească pedeapsa cu închisoarea.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here