O româncă a fost ucisă cu sălbăticie în Italia. Tânăra a refuzat un joc erotic

O adevărată dramă! O tânără româncă de 32 de ani a fost ucisă în Italia. Ea a fost găsită moartă în baia unui apartament din Aosta, undeva în nordul Italiei. Cine este Elena?

Elena era rezidentă la Lucca, în Toscana, dar se mutase la Aosta de aproximativ 3 săptămâni, într-un apartament de pe Via dei Partigiani, conform rotalianul.ro. La Lucca au rămas sora sa, Alexandra și mama Mariana, care trăiesc în Italia de mult timp.

Descoperirea macabră Pompierii au intrat în locuință pe fereastră și au descoperit corpul neînsuflețit al tinerei în baie. Vecinii spun că nu au auzit absolut niciun zgomot suspect. Astfel, moartea Elenei rămâne deocamdată un mister la care polițiștii speră să găsească un răspuns clar.

Autopsia va arăta clar ce s-a întâmplat Autopsia va indica momentul exact al decesului și va aduce indicii noi despre moartea violentă a tinerei. Pe corpul tinerei par a nu fi alte semne de violență. Singura rană este cea din zona gâtului.

UPDATE: Gabriel Falloni a recunoscut că a ucis-o pe româncă

Miercuri dimineaţă, asistat de avocaţii săi, Gabriel Falloni a fost audiat în închisoare de procurorii Paolo Fortuna, Luca Ceccanti și Manlio Ambrosi. Italianul şi-a mărturisit crima şi a dat detalii despre circumstanţele în care s-a produs atacul.

Falloni fusese filmat de camerele de supraveghere în după-amiaza zilei de sâmbătă, 17 aprilie, când a intrat în clădirea unde locuia românca. După 37 de minute, bărbatul a părăsit condominiul.

Potrivit declaraţiilor sale, Falloni îşi dăduse întâlnire cu Elena, după ce tânărul îi găsise numărul de telefon pe un site de escorte, scrie publicaţia valledaostaglocal.it.

Sursa: ziareonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here