Acasă Național Fulgy de la C...

Fulgy de la Clejani face dezvăluiri. Cum a ajuns să moară designerul Andrei Ciobanu

Fulgy de la Clejani face dezvăluiri șocante despre condițiile în care a ajuns să moară designerul Andrei Ciobanu. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani se declară pur și simplu înspăimântat de modul în care a murit Ciobanu.

Fulgy de la Clejani face dezvăluiri șocante. Designer Răzvan Ciobanu a ajuns în mormânt din cauza consumului de droguri.

Cineva i-a făcut însă foarte mult rău, susține Fulgy, prin faptul că i-ar fi livrat marfă de proastă calitate, care i-ar fi înrăutățit decisiv condiția.

Fulgy de la Clejani face dezvăluiri șocante. Este înspăimântat de moartea lui Răzvan Ciobanu

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a recunoscut că este dependent de droguri, mărturisind că același viciu l-a băgat și pe celebrul designer Răzvan Ciobanu în mormânt.

El a lansat o ipoteză de-a dreptul șocantă despre moartea designerului!

Băiatul Clejanilor a făcut o serie de mărturisiri incredibile despre dependența de droguri, dar și despre multe alte subiecte, printre ele numărându-se și moartea controversată a lui Răzvan Ciobanu.

Celebrul designer a murit în urma unui accident rutier, după ce a intrat cu mașina într-un pom, în urmă cu mai bine de doi ani.

Fulgy a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește consumul de droguri, adăugând că Răzvan Ciobanu a murit din cauza „marfei proaste”, care l-a făcut sa își dorească să se sinucidă.

”A luat marfă proastă”

”Când a murit Răzvan Ciobanu, Dumnezeu să-l odihnească…a luat marfă proastă, asta e părerea mea. Cineva i-a făcut rău. Şi din cauza a ceea ce a simţit în momentul ăla, s-a omorât. Eu nu vreau să mă omor, oameni buni”, a declarat Fulgy, potrivit antenastars.ro.

Înspăimântat de ce anume a pățit designer-ul, Fulgy a mărturisit că nu își doreste să ajungă în stadiul in care se afla Răzvan Ciobanu.

Totodată, Fulgy a povestit și ce s-a întâmplat în seara în care a fost prins conducând drogat la volan.

Potrivit spuselor lui, Viorica și Ioniță de la Clejani au creat un scandal de proporții cu oamenii legii care au încercat să îl ducă pe acesta la INML pentur a da probe fiziologice.

„Mama a ajuns să ţipe, pentru mine sare şi în pistol. Discuţiile au degenerat şi în momentul ăla am zis, bă, să moară, să facă, de nu mergem la INML acum.

Şi tata a spus, „bă, de ce mi-l luaţi de acasă?” Un poliţist de 1,79, cu ochii căprui, slăbuţ, a spus „am ordin de sus să-i fac analize copilului tău”, a mai spus fiul celebrilor muzicanți.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here