Ipoteză cutremurătoare în cazul crimei de la Arad. Rolul jucat de crima organizată

Au ieșit la suprafața noi informații cutremurătoare în cazul crimei de la Arad. Cel care a venit cu noi detalii a fost chiar fostul procuror-șef militar Dan Voinea. Acesta a vorbit pe larg despre episodul care a cutremurat întreaga Românie. El a dezvăluit cine ar putea fi criminalul . În plus, în opinia sa, asasinarea afaceristului Ioan Crișan ar fi rezultatul unei operațiuni bine puse la punct de crima organizată.

Dezvăluirea momentului în cazul lui Ioan Crișan, afaceristul asasinat cu bombă la Arad. Fostul procuror-șef militar Dan Voinea a prezentat, La Antena 3, o ipoteză șoc în ceea ce privește crima de la Arad. El a fost cât se poate de categoric, susținând că ar fi o operațiune pusă la punct de crima organizată. Generalul Dan Voinea s-a declarat ferm convins că asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan a fost pusă la cale de crima organizată.

Crima organizată în zona Aradului prosperă de ani de zile, fără ca legea să îi pună prea multe piedici.

“Zona Arad este cunoscută de foarte mult timp ca o zonă cu o curbă criminogenă încă de pe timpul lui Ceaușescu. După Revoluție au fost luate în anchetă multe dosare cu acest fenomen de contrabandă și multe dosare au fost închise, pentru că nu s-a vrut să se continue verificările în legătură cu buna-credință, să zic așa, a celor care lucrau și la vamă dar și la cei care păzeau frontiera.”,  a explicat Dan Voinea.

Fostul procuror militar: Criminalii nu sunt departe de victimă

“Este vorba de crimă organizată, fără îndoială. Nu știm încă implicațiile afacerilor victimei, dar oricum criminalii nu sunt departe de victimă, sunt din anturajul ei cu siguranță. Probabil după ce vor veni și rezultatele expertizei chimice se va afla și unde a fost fabricată bomba.”, a mai declarat fostul procuror-șef militar.

Jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan, prezent la Antena 3, a lansat o altă ipoteză cu privire la asasinatul de la Arad, susținând că nu Ioan Crișan a fost victima principală a atentatului.

În acest moment se încearcă se se afle cine ar fi asasinul care i-a luat zilele lui Ioan Crișan. Anchetatorii au încercat să descopere detalii importante în imaginile surprinse de camere de supraveghere, sambătă dimineața, la 6:41, după ce Crişan a plecat de acasă. Înainte de asasinat, bărbatul a fost surprins de camere de supraveghere când intră în bloc, după ce a stat la o terasă din apropiere timp de 20 de minute, cu un pahar de coniac în față. Localul se afla lângă imobilul în care afaceristul locuia, astfel că Ioan Crișan era unul dintre clienții fideli ai terasei.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here