Absolvenţii liceelor din Târgu Jiu vor organiza festivităţile de premiere pe stadionul din oraş

Absolvenţii liceelor din Târgu Jiu sunt așteptați în aceste zile la festivităţile de premiere organizate pe stadionul din oraş.

Ca să nu se aglomereze ceremoniile au loc pe rând. Iar foștii elevi pot invita numai două persoane. Chiar și în aceste condiții, tinerii sunt bucuroși că pot marca sfârșitul unei perioade frumoase din viața lor.

Absolvenţii de la trei licee din oraş au deschis aseară festivităţile la care au participat câteva sute de persoane. După triaj, părinţii au mers în tribune, iar tinerii – pe gazon.

Părinte: „Este bine, e frumos. Emoţii normal că sunt emoţii”.

Părinte: „E prima dată când particip la aşa ceva, fata e într-a 12 a, iar băiatul a nouă şi sper că peste ani să ne întâlnim în acelaşi loc – fără restricţii – exact”.

Unii dintre tineri şi-au dorit să prindă loc pe ultimul rând, la fel ca în clasă.

Absolvent: „Măcar aici să stau în ultimul, penultimul rând, dacă la şcoală am fost în primul”.

Absolvent: ”Foarte multe emoţii, trist că terminăm şi sperăm să fie uşor în viaţă”.

Sunt câţiva care au planuri clare pentru viitor, dar până atunci trebuie să ia bacalaureatul.

Absolvent: „Este un examen important şi ar fi imposibil să nu am emoţii, dar sunt pregătită. – Apoi facultate- nu, de mică vreau să devin poliţistă şi asta o să urmez”.

Marcel Romanescu – primar Târgu Jiu: „În această seară avem mai puţine persoane prezente, dar în zilele următoare vor intra colegiile mari din Târgu Jiu. Ne vom încadra în numărul de 1000 de persoane ce pot participa la un astfel de eveniment”.

Dana Constantinescu – şef Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj: „Pentru noi poate fi o seară ca oricare alta, dar pentru ei e ceva ce va fi ţinut minte toată viaţa”.

Astfel de festivităţi sunt programate până la sfârşitul săptămânii viitoare.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here