Incendiu la o casă dintr-o localitate din Neamț. Trei persoane au avut se suferit

Un incendiu a izbucnit joi seară, la o locuință din localitatea Zărnești, județul Neamț. Trei persoane, două femei și un bărbat au suferit atacuri de panică.

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, joi seară, în jurul orei 21:12, pompierii au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Zănești.

Incendiul se manifesta în interiorul unei camere și la acoperiș, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunurile materiale ( articole de îmbrăcăminte,  obiecte de mobilier,  materiale textile etc) aflate în interiorul camerei în care s-a produs evenimentul și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Conform sursei citate, trei persoane,  două femei, de 77  de ani și 55 de ani, și un bărbat de 82 de ani au suferit atacuri de panică.  Acestea au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, refuzând transportul la spital.

Incendiul s-a produs,  cel mai probabil,  din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD,  un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere și voluntari din cadrul SVSU Zănești.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here