O femeie din Galați a murit după ce a căzut de la etaj. Un incident asemănător a avut loc miercuri

O femeie din Galați a murit vineri după ce a căzut de la etaj. Un incident asemănător a avut loc miercuri tot în oraș, într-un cartier învecinat. Ambele femei au fost găsite fără suflare de echipele medicale.

O femeie din Galați a murit după ce a căzut de la etaj. Incidentul a avut loc vineri dimineața, într-un cartier al orașului. Victima are 54 de ani și a fost găsită fără suflare de echipajul medical.

„Femeia de 54 de ani a căzut de la înălțime, de la etajul I, aproximativ 5 metri. Ea era decedată când a ajuns echipajul de la Ambulanță”, a explicat Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului de Ambulanță Galați.

Chiar dacă pare a fi o sinucidere, anchetatorii analizează și alte variante. Conform procedurii, în acest caz va fi deschis dosar penal de ucidere din culpă.

Este al doilea incident din această săptămână care se produce în orașul Galați. Miercuri, o femeie de 68 de ani a murit după ce a căzut de la înălțime. Victima a fost găsită lângă blocul în care locuia, iar incidentul a avut loc tot dimineață, într-un cartier aflat lângă cel în care s-a produs tragedia de vineri.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here