”MAI activi, MAI sănătoși”. Parcul Tineretului din Slatina, luat cu asalt de echipe formate din mămici și copii

Parcul Tineretului din municipiul Slatina a fost luat cu asalt de copii și mămici, angajate ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, împreună cu angajate și copiii acestora de la Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, care au format echipe pentru a petrece timp în aer liber. 

Sub egida ”MAI activi, MAI sănătoși”, copii cu vârste începând de la 3 ani și până la 10 ani au format echipe cu mămicile lor dovedind că fiecare dintre ei poate fi cel mai bun. Fiecare membru al echipei a învățat sau si-a amintit de jocuri demult uitate, dar și din cele mai actuale, au descoperit emoția primului joc de șotron sau încrederea dată de echipă.

„Toți copiii au încheiat jocurile fericiți și recompensați pentru provocarea la care au fost invitați să participe”, potrivit Jandarmeriei Olt.

Această activitate face parte din seria celor desfășurate împreună cu reprezentați ai Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, prima având ca temă ”Jandarmeria în culori”, la începutul lunii aprilie, când copiii din cadrul Secției de Arte și Meșteșuguri au realizat lucrări impresionante despre jandarmi și tehnica folosită în misiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here