Organizatorii Untold au anunțat data oficială a festivalului

Organizatorii Festivalului Untold au anunțat data oficială a evenimentului din acest an, 9-12 septembrie.

”Untolders, mâinile sus! Este oficial! 9-12 septembrie 2021. Cluj Napoca. Transilvania.” este anunțul de pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. ”Doamne, cât am așteptat acest moment! E oficial și e aici! UNTOLD 2021! Joi, 10 iunie, poți cumpără unul din primele bilete din acest an! PS: nu uitați de cazări, în caz că v-ați ieșit din mâna, după pauză asta lungă…” a precizat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

Untold a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus. Festivalurile precum cel de la UNTOLD se vor ţine ori cu o mie de spectatori, ori cu un număr nelimitat, atâta timp cât toţi cei care vin au făcut vaccinul anti-COVID. Sunt condiţiile prevăzute de actuala lege. Organizatorii tot mai speră, însă, că guvernanţii îi vor lăsa să participe şi pe cei care pot prezenta un test negativ.

„Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic Untold, din Cluj-Napoca”, anunță organizatorii.

Unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, Untold își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021. „Astfel, Untold este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume”, conform organizatorilor.

În luna mai, organizatorii de festivaluri spuneau că măsurile luate de autorităţi nu se pot aplica la evenimentele pe care ei le organizează şi că măsurile pe care le-au propus la întâlnirile cu autorităţile erau în măsură să transforme evenimentele în locuri sigure.

„Suntem nemulţumiţi de faptul că am discutat cu autorităţile până acum, am fost în grupurile de lucru, am propus soluţii care se pretează industriei noastre şi iată că după toate aceste întâlniri am primit un set de norme şi de măsuri care nu se pot aplica la evenimentele noastre, la evenimentele nimănui. Cred că nicăieri în lume nu poţi să te gândeşti că organizezi un eveniment la care să asiguri doi metri pătraţi pentru fiecare persoană. Noi am propus un set de norme care odată aplicate, am transforma evenimentele în cele mai sigure locuri”, declara atunci la Aleph News Edy Chereji, director de comunicare Untold şi Neversea.

Chereji spunea că prin măsurile luate, autorităţile au reuşit să compromită şi luna iunie şi luna iulie în ceea ce priveşte organizarea de evenimente, pentru că normele propuse nu pot fi luate în calcul, nu pot fi respectate de nicio persoană care îşi doreşte să organizeze evenimente.

Ulterior, Dan Barna a anunțat la Digi24 că festivalurile și concertele pot fi organizate din 1 iunie. Singura condiție, spunea vicepremierul, este ca persoanele care participă la astfel de evenimente să fie vaccinate.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here